Logo Loading

Blog

  • Home
  • Events

Aktivitetet për vitin 2023 – Janar – Mars

Aktivitetet për vitin 2023 – Janar – Mars

10 janar

Vizitë nga Alijansa Franceze me drejtoreshën Mimoza Ceka  dhe nxënësit e Alijansës

20 shkurt

Shpallja e konkursit Bibliotekarët e rinj që do të mbahet më 12 maj 2023 në Bibliotekën “Iskra”- Koçani

6 mars

Vizitë e nxënësve të SHFK “Ibrahim Temo”-f. Strimnicë

7 mars

Shënimi i Ditës së mësuesit

8 mars

Shënimi i ditës ndërkombëtare të gruas në hapësirat e bibliotekës me ekspozitë të libarve nga gra-autore

15 mars

Shpallja e konkursit letrar në poezi (Tema: Libri- burim I diturisë) me shkollat fillore të Tetovës me rrethinë (Konkursi zgjat deri më 5 prill 2023)

21 mars

IN Biblioteka “Koço Racin”- Tetovë vazhdon me realizimin e projektit “Dua babi të më lexojë” në IPKKF “Rinia”- Tetovë

31 mars

Dhuratë nga Biblioteka Universitare “Max van der Shtul”- Tetovë

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqSQ