Logo Loading

IN Biblioteka”Kço Racin”- Tetovë me 05.05.2023 organizoi Garat e para Komunale “Bibliotekarët e rinj”. Në gara morën pjesë 25 nxënës të shkollave fillore të komunës së Tetovës, Teracës dhe komunës së Bogovinës nga paralelet maqedone dhe shqipe.

Rezultatet :

VENDI I PARË – Lina Rushiti- SHFK “Bratstvo-Migjeni”- Tetovë, mentore Gonxhe Ejubi

VENDI I DYTË- Ajla Selmani- SHFK “Liria”- Tetovë, mentore Arlinda Nesim

VENDI I TRETË- Erina Bejtullahi- SHFK “Liria”- Tetovë, mentore Arlinda Nesim

Nxënësja Lina Rushiti fitoi më shumë pikë dhe fitoi të drejtën për të marrë pjesë në Garat e 22-ta Republikane “Bibliotekarët e rinj” që u mbajtën më 12.05.2023 në Bibliotekën ‘Iskra” në Koçani ku fitoi vendin e dytë.

sqSQ