Logo Loading

Shtëpia buzë liqenit

Dekada më vonë, Alisia jeton në Londër, pasi ka shijuar një karrierë të gjatë dhe të suksesshme si shkrimtare. Kilometra larg, Sejdi Sparou, një detektive e re në forcat e policisë londineze, po qëndron për pak kohë në shtëpinë e gjyshit, në Kornuoll.

Një ditë, teksa shëtit, ajo zbulon shtëpinë e vjetër të Edëvejnëve, tanimë të mbuluar nga barërat e këqija. Kjo i ngjall kureshtjen dhe i hap rrugë një sërë ngjarjeve që do të bashkojnë atë dhe Alisian e do të zbulojnë të vërteta tronditëse për një të kaluar thuajse të harruar… e njëherazi më të pranishme se kurrë.

anual-report ,
November 25, 2023 Shqip, Maqedonisht

Authors

Njihuni me Autorin

Kate Morton

Libra nga Kate Morton Të gjitha
Shtëpia buzë liqenit
Shtëpia buzë liqenit
sqSQ