Logo Loading

Cart

S’ka produkte në shportë.

Koha qe do te doja

“Do t’i këmbeja të gjitha të nesërmet e mia me një të djeshme të vetme”, këndon Janis Joplin- i.”Ndoshta pikërisht kjo është koha që do të doja.”
Lorencoja nuk di të dashurojë ose thjesht nuk di ta shfaqë dashurinë. Për këtë arsye gjendet përballë dy dashurive të vështira që duhet t’i fitojë, që duhet t’i rindërtojë: me një baba që ndoshta nuk ka ekzistuar kurrë dhe me një të dashur që ka ikur.

Dudaj

Authors

Njihuni me Autorin

Fabio Volo

Libra nga Fabio Volo Të gjitha
Koha qe do te doja
sqSQ