Logo Loading

Blog

  • Home
  • Events

Vizitë nga nxënësit e SHFK ‘Liria”- Tetovë

Vizitë nga nxënësit e SHFK ‘Liria”- Tetovë
Bibliotekën sot e vizituan edhe nxënësit e SHFK ‘Liria”- Tetovë me mësuesen Ardita Xheladini dhe me bibliotekisten e tyre Havushe Murati. Faleminderit për vizitën!
sqSQ