Logo Loading

Блог

  • Home
  • Events

Посета на учениците на ШФК „Лирија“ - Тетово

Vizitë nga nxënësit e SHFK ‘Liria”- Tetovë
Библиотеката денеска ја посетија и учениците на ШФК „Лирија“- Тетово со нивната наставничка Ардита Џеладини и нивниот библиотекар Хавуше Мурати.Ви благодариме за посетата!
mk_MKMK