Logo Loading

Cart

Нема продукти во Кошничката.

Анкетен лист

 • Home

Почитувани читатели,

Правиме анкета поврзано со работниот процес во библиотеката. Анкетата ќе биде анонимна, затоа ве замолуваме да бидете максимално искрени во вашите одговори. Ова истражување ќе помогне да се развие работниот процес во библиотеката.

  Пол

  Професија

  Националност

  Колку долго сте член на библиотеката?

  Дали сте задоволни со фондот со која поседува библиотеката?

  A jeni të kënaqur me shërbimin në bibliotekë?

  Предлози/Коментари

  mk_MKMK