Logo Loading

Blog

Vizitë e nxënësve në Bibliotekë

Vizitë e nxënësve në Bibliotekë
Biblioteka e Tetovës sot shkëlqeu nga vizita e nxënësve të klasës së VI pranë shkollës fillore “Kirili dhe Metodi” – Tetovë. Nxënësit u njoftuan më për së afërmi me procesin e punës dhe mënyrën se si funksionon biblioteka. Shumica prej tyre ishin anëtarë të bibliotekës ndërsa ne urojmë që të githë të bëhen pjesë e këtij rrugëtimi të dijes. Faleminderit nxënësve dhe mësueseve për vizitën!
 
sqSQ