Logo Loading

Cart

S’ka produkte në shportë.

Mos ia thuaj askujt

Eleri nuk ka qenë më parë në Eko Rixh, por ka dëgjuar gjithçka për të. Është vendi ku tezja e saj u zhduk në moshën gjashtëmbëdhjetëvjeçare, për të mos u kthyer kurrë më: Ku vrasja e një mbretëreshe të ballos pesë vjet më parë u bë lajm kombëtar. Dhe tani ajo duhet të jetojë atje me gjyshen thuajse të panjohur, pasi e ëma shkon në rehabilitim.

Malkolmi u rrit nën hijen e vdekjes së mbretëreshës së ballos. Vëllai i tij më i madh ishte i dyshuari kryesor dhe u largua me turp nga Eko Rixhi.

Botimet Dritan

Authors

Njihuni me Autorin

Karen M Mcmanus

Libra nga Karen M Mcmanus Të gjitha
Mos ia thuaj askujt
E ka radhen tjetri
sqSQ