Logo Loading

Cart

S’ka produkte në shportë.

E ka radhen tjetri

Ka kaluar një vit që kur Simon Kelleheri u nda nga jeta. Mejvi ndjek klasën e njëmbëdhjetë në Gjimnazin Bejvju. Zor se flitet më për vdekjen e Simonit.
Mirëpo shfaqet një lojë anonime: “Të Vërtetën apo Sfidën”, që mban pezull gjithë nxënësit. Kushdo që nuk pranon të luajë, do të dalë zbuluar. Kur vjen radha e Mejvit, ajo refuzon të marrë pjesë – dhe bien kambanat e alarmit. Papritmas Gjimnazi Bejvju mbledh përsëri: kureshtarët, gazetarët, policinë.
Sepse ka ndodhur një tjetër vdekje…

Botimet Dritan

Authors

Njihuni me Autorin

Karen M Mcmanus

Libra nga Karen M Mcmanus Të gjitha
Mos ia thuaj askujt
E ka radhen tjetri
sqSQ