Logo Loading

Blog

  • Home
  • Events

Garat Komunale-II “ Bibliotekarët e rinj”

Garat Komunale-II “ Bibliotekarët e rinj”
IN Biblioteka “Koço Racin”- Tetovë organizon Garat Komunale-II “ Bibliotekarët e rinj”
• Të drejtë pjesëmarrje kanë të gjithë nxënësit e shkollave fillore (klasa e tetë dhe nëntë) të Tetovës me rrethinë.
• Shkollat e interesuara, më së voni deri më 01 mars 2024 duhet të dorëzojnë listën e nxënësve të interesuar për pjesëmarrje në gara.
• Nxënësi i cili do të fitojë vendin e parë do të merr pjesë në garat Republikane “ Bibliotekarët e rinj” që këtë vit do të mbahen më 21 maj 2024 në Bibliotekën “Tane Georgievski”- Kumanovë
Të gjithë informatat shtesë mund t’i merrni në IN Biblioteka “Koço Racin”- Tetovë ose të telefononi në numrin e telefonit 044 350 039 ose në e- mail adresën: zajmuvanjekrte@yahoo.com
Të gjithë pjesëmarrësit do të shpërblehen nga IN Biblioteka “Koço Racin” – Tetovë.
Ju mirëpresim!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

sqSQ