Logo Loading

Блог

  • Home
  • Events

2. Општински натпревар „Млади библиотекари“

Garat Komunale-II “ Bibliotekarët e rinj”
НУ Библиотека Кочо Рацин- Тетово организира 2. Општински натпревар „Млади библиотекари“
• Право на учество имаат сите ученици од основните училишта (осмо и деветто одделение) од Тетово и околината .
• Заинтересираните училишта , најдоцна до 01 март 2023 треба да достават список на ученици заинтересирани за учество на натпреварот.
• Ученикот кој ќе освои прво место ќе учествува на Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ кој оваа година ќе се одржи на 21 мај во Библиотеката „Тане Георгиевски“ – Куманово.
Сите дополнителни информации може да ги добиете во просториите на НУ библиотека „Кочо Рацин“ – Тетово или да се јавите на телефонскиот број 044 350 039 или на е-пошта zajmuvanjekrte@yahoo.com
Сите учесници ќе бидат наградени од НУ Библиотека „Кочо Рацин“- Тетово.
Ве очекуваме!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

mk_MKMK