Logo Loading

Blog

  • Home
  • Events

Ditë përplot aktivitete në Bibliotekë!

Ditë përplot aktivitete në Bibliotekë!
IN Biblioteka “Koço Racin” – Tetovë sot e vizituan edhe nxënësit e klasave të treta pranë SHFK “Istikball” së bashku me mësueset Merita Alija, Valbona Rahimi, Gjinovefa Shabani, Sejla Salii, Nagihan Baleza dhe Mejrem Murtezani. Nxënësit u njoftuan me procesin e punës në bibliotekë, librat e mrekullueshëm me të cilat posedon ajo dhe rregullat për të qenë anëtarë të saj. Pyetjeve të shumta nga kureshtja e tyre e ëmbël punonjëset e bibliotekës me kënaqësinë më të madhe iu përgjigjën.
Biblioteka u gjallërua nga vizita e fëmijëve. Urojmë që të gjithë të bëhen anëtarë të saj!
Faleminderit mësueseve që me aq përkushtim punoјnë me ata që janë e ardhmja jonë- FËMIJËT
sqSQ