Logo Loading

Блог

  • Home
  • Events

Ден полн со активности во Библиотеката!

Ditë përplot aktivitete në Bibliotekë!
Ден полн со активности во Библиотеката!
Во библиотеката „Кочо Рацин“ – Тетово денеска ја посетија учениците од третите одделенија при „Истикбол“ ШФК заедно со наставничките Мерита Алија, Валбона Рахими, Ѓиновефа Шабани, Сејла Салии, Нагихан Балеза и Мејрем Муртезани.Учениците беа информирани за процесот на работа во библиотеката, прекрасните книги што ги поседува и правилата за членство. Вработените во библиотеката беа повеќе од среќни да одговорат на многу прашања од нивната слатка љубопитност.
Библиотеката беше оживеана од посетата на децата. На сите им посакуваме да станат нејзини членови!
Им благодариме на наставниците кои со таква посветеност работат со оние кои се нашата иднина – ДЕЦАТА
mk_MKMK