Logo Loading

Куќата покрај езерото

Неколку децении подоцна, Алисија живее во Лондон, уживајќи во долга и успешна кариера како писател. Со километри подалеку, Сејди Спароу, млада детективка во лондонската полиција, престојува некое време во куќата на нејзиниот дедо во Корнвол.

Një ditë, teksa shëtit, ajo zbulon shtëpinë e vjetër të Edëvejnëve, tanimë të mbuluar nga barërat e këqija. Kjo i ngjall kureshtjen dhe i hap rrugë një sërë ngjarjeve që do të bashkojnë atë dhe Alisian e do të zbulojnë të vërteta tronditëse për një të kaluar thuajse të harruar… e njëherazi më të pranishme se kurrë.

anual-report ,
November 25, 2023 Албански, Македонски

Authors

Запознајте го авторот

Kate Morton

Книги од Kate Morton Повеќе
Shtëpia buzë liqenit
Shtëpia buzë liqenit
mk_MKMK