Logo Loading

Cart

Нема продукти во Кошничката.

Koha qe do te doja

Од Fabio Volo

“Do t’i këmbeja të gjitha të nesërmet e mia me një të djeshme të vetme”, këndon Janis Joplin- i.”Ndoshta pikërisht kjo është koha që do të doja.”
Lorencoja nuk di të dashurojë ose thjesht nuk di ta shfaqë dashurinë. Për këtë arsye gjendet përballë dy dashurive të vështira që duhet t’i fitojë, që duhet t’i rindërtojë: me një baba që ndoshta nuk ka ekzistuar kurrë dhe me një të dashur që ka ikur.

Dudaj

Authors

Запознајте го авторот

Fabio Volo

Книги од Fabio Volo Повеќе
Koha qe do te doja
mk_MKMK