Logo Loading

Authors

Kate Morton

Kate Morton është autorja më e shitur ndërkombëtare, fituese e çmimeve, e shtatë romaneve: Shtëpia në Riverton (Mjegulla e zhvendosur), Kopshti i harruar, Orët e largëta, Mbrojtësi i fshehtë, Shtëpia […]

Авторски книги

Одлучувате што да читате следно?

Опис

Kate Morton është autorja më e shitur ndërkombëtare, fituese e çmimeve, e shtatë romaneve: Shtëpia në Riverton (Mjegulla e zhvendosur), Kopshti i harruar, Orët e largëta, Mbrojtësi i fshehtë, Shtëpia e liqenit, Vajza e Sahatit dhe së fundmi, Kthimi në shtëpi. . Librat e saj janë botuar në 38 gjuhë në 45 territore dhe kanë qenë të gjithë më të shiturit numër një në mbarë botën. Shtëpia në Riverton ishte një nga debutimet më të suksesshme në Mbretërinë e Bashkuar të të gjitha kohërave.

mk_MKMK