Virgjeresha holandeze

Ky roman mistik në raportin e dashurisë së Janës me mikun e ngushtë të të atit, e vendos këtë roman në një raport përvojash kontradiktore dhe çoroditëse. Mjeshtria e rrëfimit, sidomos në këtë vepër, e çon autoren Marente de Moor në majat më të larta të letërsisë holandeze dhe në vitin 2014 mori çmimin europian për letërsinë. Kjo vepër është përkthyer në 11 gjuhë

Autori

Marente De Moor

Botues

Dituria

Faqe

284

Përktheu

Alban Shela

Viti-botimit

2017

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Virgjeresha holandeze”