Dikush si ti

Heili dhe Skarleta kanë qenë shoqe të ngushta prej shumë vitesh – duke balancuar njëra-tjetrën në mënyrë të përsosur: Heili e qetë dhe e mbyllur, ndërsa Skarleta e hedhur dhe mjaft sociale – deri në verën kur ato mbushën 16 vjeç.

Autori

Sarah Dessen

Botues

Toema

Faqe

320

Gjuha

Shqip

Përktheu

Enkeleida Haxhinasto

Viti-botimit

2015

Grupmosha

+18

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dikush si ti”