Davidi dhe Goliat

Davidi dhe Goliati është një libër për atë që ndodh kur njerëzit e zakonshëm vihen përballë gjigantëve. Me “gjigantë” unë nënkuptoj kundërshtarët e fuqishëm të të gjitha Ilojeve, që nga ushtritë dhe luftëtarët e mëdhenj e deri tek paaftësitë, fati i keq dhe shtypja

Autori

Malcolm Gladwell

Botues

Pema

Faqe

314

Gjuha

Shqip

Grupmosha

+18

Përktheu

Lira Sejdini

Viti-botimit

2017

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Davidi dhe Goliat”