Continue reading...

Ministri i Kulturës z.Hysni Ismaili vizitoi bibliotekën e qytetit të Tetovës

Dje, më datë: 22.08.2019 minsitri i Kulturës z.Hysni Ismaili dhe përfaqësues të lartë të ministrisë së kulturës vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin”, ku u mirëpriten nga drejtoresha e këtij institucioni Njomza Imeri – Ismaili, si dhe stafi i biblitotekës. Ministri u njoftua nga drejtoresha për punën, projektet dhe aktivitet e kaluara si dhe aktivitetet e ardhmshme, dhe shprehi gadishmëri për përkrahjen dhe mbështetjen e këtij institucioni. Gjithashtu, vizitoi nga afër edhe objektin…

Continue reading
Continue reading...

Përfaqësues nga ministria e Kulturës, vizituan bibliotekën “Koço Racin” në qytetin e Tetovës

Me datë: 03.07.2019 përfaqësues nga Ministria e kulturës sëbashku me udhëheqësen e sektorit për kulturë Z. Makedonka Koceva ishin për vizitë në bibliotekën “Koço Racin” në qytetin e Tetovës, ku u mirëpritën nga drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili. Ku u njoftuan me punën e bibliotekës, si dhe thellimi i bashkëpunimit për përmirësimin e kushteve dhe funksionimin e bibliotekës në mënyrë sa më efikase.

Continue reading
Continue reading...

Orhan Pamuk – “Jeta e Re”

Ky libër duket si një ankth i pazbërthyeshëm, por është realisht vetë shtypja që të jep ndikimi i një libri jo të zakonshëm, ndjesi që e ka provuar çdokush që ia njeh shijen leximit. “Kush i thotë vetes Lexues, nuk duhet të vdesë pa e lexuar këtë libër…”

Continue reading