“Најдобар читател за 2021 година “ јануари 3, 2022

На 29.12.2021 НУ библиотека „Кочо Рацин“ – Тетово организираше манифестација на која беа доделени награди на 20 најактивни читатели во 2021 година од кои 12 се членови на Одделот за возрасни и 8 од Одделот за деца.

Проектот е финансиски поддржан од ЕУРОВИА ДООЕЛ – Желино