Z. Emine Hoti solli edhe titujt tjerë në bibliotekën e qytetit të Tetovës November 18, 2019

Z. Emine Hoti pas vizitës saj të parë në Bibliotekën e qytetit të Tetovës ku mirëprit nga drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili dhe stafi i bibliotekës, kësaj rradhe dhuroi edhe disa tituj tjerë të saj për biblioteken e qytetit. Një pjesë e stafit të bibliotekes dhe drejtoresha janë të përfshirë në veprën monografike për znj. Emine Hoti. Falenderojmë për titujt që na solli.