Nxënësit e shkollës fillore “Liria” – Tetovë vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës October 2, 2019

Sot, nxënësit e klasave të para të shkollës fillore “Liria” – Tetovë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës, dhe u pritën nga drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili, si dhe stafi i sektorit për fëmijë, U njoftuan nga afër me librat që gjenden në sektorin për femijë.