Nxënësit e shkollës fillore “Eqrem Çabej” – Sllatinë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin” September 27, 2019

Nxënësit e shkollësh fillore “Eqrem Çabej” – Sllatinë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin”, ku u mirëpritën nga drejtoresha z. Njomza Imeri Ismaili dhe stafi i bibliotekës. U njoftuan me punën e bibliotekës, mënyrën e antarësimit, rezervimin e librave në mënyrë elektronike. Vizituan sektorin e lexuesve për të rritur dhe për fëmijë, si dhe sektorin e gazetarisë.
Këta nxënës, do të jenë lexues të rregullt në bibliotekën tonë.