Memorandum bashkëpunimi në mes Bibliotekës së Tetovës dhe Agjencia për zbatimin e gjuhës që flasin 20% e qytetarëve në RVM September 13, 2019

Sot, drejtoresha e Bibliotekës së qytetit të Tetoves z. Njomza Imeri Ismaili dhe drejtori i agjencisë për Zbatimin e gjuhës që flasin 20% e qytetareve në RVM z. Ylber Sela, nënshkruajtën memorandum bashkëpunimi. Me nenshkrimin e këtij memorandum bashkëpunimi biblioteka e qytetit të Tetovës i del në ndihmë këtij institucioni, që puna e tyre të jetë sa më efikase, duke huazuar të gjithe fjalorët që ju nevojiten për realizimin e projekteve të tyre. Gjithashtu, do të realizohen edhe projekte të përbashkëta në të ardhmen. Biblioteka e qytetit të Tetovës është e hapur për bashkëpunim me të gjitha institucionet, shoqatat jo qeveritare, bibliotekat shkollore dhe universitare…