Njomza Imeri – Ismaili drejtoresha e bibliotekës së Tetovës e ftuar në emisionin “Para dite me ne” në TV SHENJA (video).. August 23, 2019

Drejtoresha e bibliotekës së qytetit të Tetovës “Koço Racin” Njomza Imeri – Ismaili, e ftuar në emisionin në TV SHENJA, ku foli për punën dhe projektet e realizuara si dhe projektet e ardhëshme që janë planifìkuar që të realizohen…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2559645084098603&id=457981447740759