Drejtoresha Njomza Imeri -Ismaili në emisonin “Pas mëngjesit”… (Video) July 3, 2019

Drejtoresha e bibliotekës së Tetovës ”Koço Racin” Njomza Imeri – Ismaili e ftuar në emisionin “Pas mëngjesit”, ku foli për punës e saj si drejtoreshë dhe stafit të bibliotekës si dhe për projektet e realizuara, si dhe për projektet që do të realizohen gjatë këtij viti dhe planet për të ardhmen.