Merso, rihetim

Ai është vëllai i “Arabit” të vrarë nga njëfarë Mërso, krimi i të cilit lidhet me një roman të famshëm të shek XX. Shtatëdhjetë vjet më pas, Haruni, që në fëmijëri ka jetuar në hijen dhe me kujtimin e vëllait të vrarë, nuk pranon ta lërë këtë në anonimat: i jep një emër dhe një histori Musait të vdekur rastësisht në një plazh me shumë diell.

Autori

Kamel Daoud

Faqe

188

Përktheu

Nonda Varfi

Viti-botimit

2015

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Merso, rihetim”