Continue reading...

Drejtoresha e Bibliotekës së Tetovës Njomza Imeri – Ismaili e ftuar në Klan Tv (video)

Sot, në ditën ndërkombëtare të bibliotekave të shkollave fillore, drejtoresha e bibliotekës së qytetit të Tetovës z.Njomza Imeri – Ismaili ishte e ftuar në emision në Klan Tv. Ku foli rreth aktiviteteve dhe projekteve të realizuar, për funksionimin e bibliotekës dhe kushtet e saj, si dhe për projektet që do të realizohen në të ardhmen. https://www.facebook.com/KlanMacedonia/videos/572386060178300/

Continue reading
Continue reading...

Daniel Silva – Agjenti Anglez (bestseller mbarëbotëror)

Një princeshë e vrarë…Një hesap i vjetër për t’u larë… Një pjesëtare e rëndësishme e familjes mbretërore britanike vritet në një sulm me bombë. Shërbimet Sekrete Britanike i drejtohen të vetmit person, i cili mund ta gjejë vrasësin: agjentit legjendar, Gabriel Alon.Në shënjestrën e Gabrielit është Ejmon Kuin, mjeshtër në prodhimin e bombave dhe vrasës me pagesë. Përkrah, Aloni ka ish-komandon dhe vrasësin me pagesë, Kristofer Keler, i cili i njeh mirë aktivitetet e Kuinit.Por,…

Continue reading
Continue reading...

Biblioteka e Qytetit të Tetovës realizoi projektin “Të njohim bibliotekën”

Sot, biblioteka e qytetit te Tetovës realizoi projektin “Të njohim bibliotekën”, qëllimi i këtij projekti ishte që qytetarët të njihen me bibliotekën dhe mënyrën e funksionimit të saj, punonjësit si dhe morrën përgjigje për pyetjet që ju interesonin nga të punësuarit si dhe drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili. U ndajtën dhurata të ndryshme për lexuesit si: rregjistrimi falas për lexuesit e rinjë, libra të ndryshme, stilografa dhe materiale tjera reklamuese me logon e bibliotekes se…

Continue reading
Continue reading...

Shkrimtarja nga Drenasi Emine Hoti vizitoi bibliotekën e qytetit të Tetovës

Shkrimtarja Emine Hoti nga Drenasi i Kosovës me vizitën e saj nderroi bibliotekën e qytetit të Tetovës, ku u mirëprit nga drejtoresha e bibiliotekës z.Njomza Imeri – Ismaili dhe stafi i bibliotekës. Emine Hoti është shkrimtare e cila jeton dhe vepron në Norvegji, ka të botuara 8 vepra, gjithashtu është aktive edhe nëpër shoqata për të ruajtur kulturën dhe traditën shqiptare. Biblioteka e Tetovës do të jetë pjesë e librit të ardhshëm monografik të saj.…

Continue reading
Continue reading...

Nxënësit e shkollës fillore “Eqrem Çabej” – Sllatinë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin”

Nxënësit e shkollësh fillore “Eqrem Çabej” – Sllatinë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës “Koço Racin”, ku u mirëpritën nga drejtoresha z. Njomza Imeri Ismaili dhe stafi i bibliotekës. U njoftuan me punën e bibliotekës, mënyrën e antarësimit, rezervimin e librave në mënyrë elektronike. Vizituan sektorin e lexuesve për të rritur dhe për fëmijë, si dhe sektorin e gazetarisë.Këta nxënës, do të jenë lexues të rregullt në bibliotekën tonë.

Continue reading
Continue reading...

Memorandum bashkëpunimi në mes Bibliotekës së Tetovës dhe Agjencia për zbatimin e gjuhës që flasin 20% e qytetarëve në RVM

Sot, drejtoresha e Bibliotekës së qytetit të Tetoves z. Njomza Imeri Ismaili dhe drejtori i agjencisë për Zbatimin e gjuhës që flasin 20% e qytetareve në RVM z. Ylber Sela, nënshkruajtën memorandum bashkëpunimi. Me nenshkrimin e këtij memorandum bashkëpunimi biblioteka e qytetit të Tetovës i del në ndihmë këtij institucioni, që puna e tyre të jetë sa më efikase, duke huazuar të gjithe fjalorët që ju nevojiten për realizimin e projekteve të tyre. Gjithashtu, do…

Continue reading