“Најдобар читател за 2021 година “

На 29.12.2021 НУ библиотека „Кочо Рацин“ – Тетово организираше манифестација на која беа доделени награди на 20 најактивни читатели во 2021 година од кои 12 се членови на Одделот за возрасни и 8 од Одделот за деца. Проектот е финансиски поддржан од ЕУРОВИА ДООЕЛ – Желино

Continue reading