Nxënësit e shkollës fillore “Istikball” – Tetovë vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës October 30, 2019

Sot, nxënësit e shkollës fillore “Istikball” – Tetovë, vizituan bibliotekën e qytetit të Tetovës, dhe u pritën nga drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili, si dhe stafi i sektorit për fëmijë, U njoftuan nga afër me librat që gjenden në sektorin për femijë, si dhe mënyrën e antarësimit në bibliotekën tonë.