Drejtoresha e Bibliotekës së Tetovës Njomza Imeri – Ismaili e ftuar në Klan Tv (video) October 28, 2019

Sot, në ditën ndërkombëtare të bibliotekave të shkollave fillore, drejtoresha e bibliotekës së qytetit të Tetovës z.Njomza Imeri – Ismaili ishte e ftuar në emision në Klan Tv. Ku foli rreth aktiviteteve dhe projekteve të realizuar, për funksionimin e bibliotekës dhe kushtet e saj, si dhe për projektet që do të realizohen në të ardhmen. https://www.facebook.com/KlanMacedonia/videos/572386060178300/