Biblioteka e Qytetit të Tetovës realizoi projektin “Të njohim bibliotekën” October 17, 2019

Sot, biblioteka e qytetit te Tetovës realizoi projektin “Të njohim bibliotekën”, qëllimi i këtij projekti ishte që qytetarët të njihen me bibliotekën dhe mënyrën e funksionimit të saj, punonjësit si dhe morrën përgjigje për pyetjet që ju interesonin nga të punësuarit si dhe drejtoresha z.Njomza Imeri – Ismaili. U ndajtën dhurata të ndryshme për lexuesit si: rregjistrimi falas për lexuesit e rinjë, libra të ndryshme, stilografa dhe materiale tjera reklamuese me logon e bibliotekes se qytetit të Tetovës ” Koço Racin”. Ky projekt u mbeshtet nga Ministria e Kulturës e Republikës së Maqedonisë së Veriut.