Lektyra të reja për nxënës, në bibliotekën e Tetovës.. September 12, 2019

Në bibliotekën e Tetovës mund ti gjeni edhe këto lektyra të reja për nxënës si: “Bagëti e Bujqesi” – Naim Frasheri, “Udhetime e Guliverit” – Xhonatan Suift, “Fjalet e Qirit” – Naim Frasheri, “Robinson Kruzo” – Danielo Defo, “Albumi” – Fan S. Noli, dhe “Klasiket” – Hajdi (për tëvegjël).